Köpvillkår

Allmänt

Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss. Alla försök till bedrägeri polisanmäls.

 

Hur betalar jag?

Du betalar när du checkar ut och kan använda dig både av Kort som Visa och Mastercard eller checka ut med PayPal. Vi har också möjlighet att betala med faktura

 

Leveranser

 • Inom Sverige

  För order som vi mottagit betalning före klockan kl. 15.00 skickas från oss som regel samma dag (gäller vardagar) och levereras inom 1-3 vardagar (normal leveranstid är nästkommande vardag). Vi levererar produkterna som DHL Service Point och du får därmed full försäkring samt spårbart kollinummer på din leverans. Du kan även välja att bli aviserad via SMS. Observera att DHL:s liggetid är 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe.
 • Utanför Sverige

  Vi levererar just nu till endast till Norge. Leveranstid är cirka 5 - 7 dagar. Din order skickas med Posten/Bring och du får spårbart kollinummer skickad till din e-post.
 • Ej uthämtade paket

  Det är upp till kunden att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om maxgodis.se får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är kunden ansvarig för att betala en extra frakt på 150 kr (ej subsidierad) för returen av paketet. Postens liggetid är 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe. 
 • Försenad leverans

  Om vi inte kan skicka din beställning inom 2-4 vardagar så meddelas du via e-post. Om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid så har du rätt att häva köpet utan någon kostnad. Dagar med gratis fraktkampanj är det nödvändigt att beräkna låntagarens leveranstid 

Priser

Alla priser på maxgodis.se anges i Svenska kronor, också i utcheckningen. Kommer du ifrån Norge ser du priserna på hemsidan i NOK fram till utcheckningen tack vare vår valutakonverterare. Som standard anges alla priser (förutom där det specifikt sägs annat) inklusive svensk moms. Om du till exempel är inloggad som en Norsk kund anges priserna exklusive moms. För kunder utanför EU är eventuell införselmoms och tullavgift upp till mottagaren att betala.

  När du lagt en godkänd beställning så erhåller du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse. Tillsammans med din leverans får du också ett papperskvitto. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att du uppgett riktig e-postadress och meddela oss vid fel för att få en orderbekräftelse skickat på nytt.

   

  Reklamation/Ångerköp/Avbeställning

  Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas via vårt kontaktformulär inom skälig tid.

  Genom återbetalning överförs beloppet tillbaka till det begagnade betalkortet. Antal dagar från återbetalning initieras i systemet tills kunden har pengar på kontot tar mellan 3 och 5 dagar. Paketet returneras till Drammensveien 126, 0277, Oslo

  (Norsk)

  Refundering av varer skal skje innen (14 dager)

  Returfrakten betales av mottaker.

  Mottaker er ansvarlig for å kontrollere at leveransen og varer er uskadde i forbindelse med mottak av pakken. Ved eventuelle problemer med pakken eller ved manglende varer, sendes skriftlig beskjed via vårt kontaktskjema innen rimelig tid. Pengene blir refundert tilbake til det betalingskortet som ble benyttet. Antall dager fra vi refunderer i systemet til kunden har pengene på konto tar mellom 3 og 5 virkedager.

  Returadressen er:

  Drammensveien 126

  0277 Oslo

   

  Personuppgifter

  Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204). Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part, utan endast används av maxgodis.se. Din e-postadress och ditt mobilnummer används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning. Vi förbehåller oss också rätten att i vissa fall göra reklamutskick om du inte angett att du inte vill ha dessa. Vill du göra ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret ber vi dig kontakta vår kundtjänst (Se information under Kontakta oss).

   

  Garanti & anvisningar

  Maxgodis.se kan ej ta ansvar för eventuell överkänslighet mot en eller flera ingredienser i en produkt. Om du är osäker på vad produkten innehåller, kontakta vår kundtjänst innan beställning eller kolla produktens innehållsförteckning.

   

  Konsuments (privatperson) ångerrätt vid distansavtal

  Vi följer Konsumentverkets rekommendationer för e-handel. Konsument har på sin sida lag om konsumentskydd vid distansavtal m.m. Den närmare anger, i vissa fall rätt att frånträda ett köp genom att lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av denna. Läs mer om din ångerrätt här.

   

  Tvist

  Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

   

  Övrigt

  Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. De uppgifter som lämnas härigenom utgör inte någon utfästelse om användbarhet, lämplighet, garanti m.m. annat än där det är direkt angivet. maxgidis.se förbehåller sig rätten till ändring av samtlig information utan föregående avisering.

   

  Undrar du på innehållsförteckning i våran produkter?

  Har du frågor rörande innehållet i våra produkter är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon:

  Från Sverige: 0737-66 46 81

  Från Norge: 0046 737 66 46 81

  Kundtjänsten är öppen vardagar mellan 9,00 – 16,00.

  Du kan också maila dina frågor till: info@maxgodis.se

  PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

  Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du alltid reda på våra bästa erbjudande först. Registrera din e-post adress nu.

  Hoppsan!

  Gränsen för tull och momsfri handel är på 350 KR inklusive EU-frakt på 10 KR.

  Hoppsan

  Denna produkt har en maxantall per beställning