Om Oss

Maxgodis.se är ägt av Net Trading Group AB. NTG är ett svenskt børsnotert e-commerce sällskap som säljer mot den skandinaviska marknaden. När du handlar via maxgodis.se kan du vara säker på att du får kvalitetsprodukter till låga priser.

Maxgodis er også en av partnerene til Norwegian Reward programmet. Legg inn reward nummeret når du sjekker ut å få cashpoints.

Vårt lösgodissortiment består av över 50 av de mest populära lösgodissorterna bland svenskar och norrmän. Vårt lösgodis kommer i fabrikspackade mindre boxar som tillåter våra kunder att handla många olika sorter och samtidigt vara säkra på att dem alltid kommer mota godis av hög kvalitet, som förpackats i hygieniska omgivningar utan mänsklig kontakt.

I tillägg har vi alltid de populäraste inpackade godiset från de största märkena på marknaden som Snickers, Mentos och Kvikklunsj. Vårt sortiment av inpackade produkter växer stadigt och saknar du något kan du ta kontakt med oss och be oss ta in din favoritprodukt.

Kanske du vill ha något till dig själv? Om du väljer vår kategori Vuxengodis hittar du ett utbud med kvalitetschoklad, halstabletter och nötter till riktigt låga priser.

Kunder som handlar ifrån Norge gör en speciellt god handel. Från 2015 kan man köpa varor ifrån utlandet för upp till 350,- inklusive frakt utan att behöva betala tull och moms på sina varor. Detta gäller också näthandel ifrån Sverige och du får därför en extra god deal när du handlar på MaxGodis.se.

Då vår EU-frakt ligger på 10 NOK betyder det att du kan handla för 340 NOK tull och moms-fritt. Gränsen på 350 NOK inklusive EU frakt (10 NOK) gäller för 1 beställning.

OBS: All vekt är oppgitt med Förpackning

Vi använder Bring och ditt paket kommer att levereras till närmaste postkontor. 

OBS! Vi sender ikke til Svalbard og Jan Mayen.

 

MAXGODIS.SE I MEDIA

Läs om oss på Dinside.no 

Läs om oss på Aftenposten 

Läs om oss på Aftenposten 

Läs om oss på Aftenposten

Hör om oss P3 

VG-TV - Grenseløs harryhandel

Nordmenn har gått sjokolade-bananas - Aftenposten.no

Nå kan du harryhandle godteri på nettet - Adressa.no

Harryhandel: Hvor billig er det å handle svenske godteri på nett? - Dinside/Dagbladet Økonomi

Nordmenn «harryhandler» ett tonn godterier om dagen fra Sverige - Netthandel.no 

Bestill billig godteri fra Sverige - gerrigknark.com

Film från gjerrigknark.com

 


Se våre reklamfilmer:

https://youtu.be/5b7FGRKBO_0

https://youtu.be/Zgk_g2MVa2w 

 

MaxGodis til Finland:

https://youtu.be/2i4LVKdQ9Do

 

Film från Vårt lager:

https://youtu.be/2i4LVKdQ9Do

 

Detaljer om sällskapet

Maxgodis.se ägs och driftas av Net Trading Group NTG AB (Org.nr. 556994-2930)

Södra Larmgatan 4
411 16 Göteborg
Sverige

 

Styrelse og ledning

Thommy Nilsson – Ördførande 

Ludwig Erntsson – Ledamot

Jan Bengtsson – Ledamot

Petter Sørlie – Ledamot

Morten Hansson – Ledamot & VD

kontakt: morten@maxgodis.se mobil: +0047 90844078

 

Handla ifrån Norge

 

Kunder som handlar ifrån Norge gör en speciellt god handel. Från 2015 kan man köpa varor ifrån utlandet för upp till 350,- inklusive frakt til grensen (EU frakt på kr 10,-)  utan att behöva betala tull och moms på sina varor. Detta gäller också näthandel ifrån Sverige och du får därför en extra god deal när du handlar på MaxGodis.se. Då vår EU-frakt ligger på 10 NOK betyder det att du kan handla för 340 NOK tull och moms-fritt. Gränsen på 350 NOK inklusive EU frakt (10 NOK) gäller för 1 beställning. 

Vi använder Bring och ditt paket kommer att levereras till närmaste postkontor

OBS! Vi sender ikke til Svalbard og Jan Mayen.

 

Fraktkostnader till Norge

Vår fraktkostnad är i 2 delar (EU frakt (fast fraktkostnad til grensen) och frakt inom Norge via Bring) för att du skall kunna handla så mycket som möjligt, så billigt som möjligt.

 • EU frakt ligger alltid på 10 NOK, och du kan därför handla hos oss för upp till hela 340 NOK per beställning, utan att tull och moms tillkommer.
 • Frakt inom Norge tillkommer och är beroende av hur mycket dina varor väger.
 • EU frakt påverkas inte av vikt. EU Frakt är frakten från Sverige till Norge
 • Frakt med Bring inom Norge räknas INTE med i 350-kronorsregeln. 

Bring-frakten beräknas efter hur mycket dina varor väger. Din totala fraktkostnad blir:

00,00-10 kg - NOK79 (ink EU frakt NOK10)

10,01-20 kg -NOK79 (ink EU frakt NOK10)

20,01-27 kg - NOK79 (ink EU frakt NOK10)

27,01-30 kg - NOK79 (ink EU frakt NOK10)

OBS: Vi levererar inte beställningar över 30 kg.

 

Eksempel 

Varekjøp: 320.- med vikt 10 kg

Varekjøp:             NOK320,-

Frakt til grensen: NOK10,- (EU frakt)

Subtotal:              NOK330,-

Frakt i Norge:       NOK69,-

Total:                    NOK399,- 

 Total frakt:          NOK10 + NOK69 = NOK79

 

Uthämtning:

Huvudregeln är att alla försändelser måste hämtas inom 14 dagar ifrån det att meddelande om ankommet paket har sänts ut. Forsendelsen hentes på postkontoret. I förbindelse med vissa högtider är tidsfristen ibland längre.

Om ett paket inte hämtas ut kommer det att sändas tillbaka till oss. Det vill då tillkomma en avgift på 150 NOK för att täcka våra kostnader i förbindelse med returfrakten.

 

Fraktkostnader i Sverige

Fraktkostnader inom Sverige är endast baserad på försändelsens vikt och beräknas efter tabell:

 • 0-3 kg        45 SEK
 • 3-5 kg        48 SEK
 • 5-10 kg      53 SEK
 • 10-15 kg    79 SEK
 • 15-20 kg    89 SEK
 • 20-25 kg  134 SEK
 • 25-30 kg  144 SEK
 • 30-35 kg  158 SEK
 • 35-50 kg  195 SEK

Köpvillkår

Allmänt

Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss. Alla försök till bedrägeri polisanmäls.

 

Hur betalar jag?

Du betalar när du checkar ut och kan använda dig både av Kort som Visa och Mastercard eller checka ut med PayPal. Vi har också möjlighet att betala med faktura

 

Leveranser

 • Inom Sverige

  För order som vi mottagit betalning före klockan kl. 15.00 skickas från oss som regel samma dag (gäller vardagar) och levereras inom 1-3 vardagar (normal leveranstid är nästkommande vardag). Vi levererar produkterna som DHL Service Point och du får därmed full försäkring samt spårbart kollinummer på din leverans. Du kan även välja att bli aviserad via SMS. Observera att DHL:s liggetid är 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe.
 • Utanför Sverige

  Vi levererar just nu till endast till Norge. Leveranstid är cirka 5 - 7 dagar. Din order skickas med Posten/Bring och du får spårbart kollinummer skickad till din e-post.
 • Ej uthämtade paket

  Det är upp till kunden att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om maxgodis.se får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är kunden ansvarig för att betala en extra frakt på 150 kr (ej subsidierad) för returen av paketet. Postens liggetid är 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe. 
 • Försenad leverans

  Om vi inte kan skicka din beställning inom 2-4 vardagar så meddelas du via e-post. Om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid så har du rätt att häva köpet utan någon kostnad. Dagar med gratis fraktkampanj är det nödvändigt att beräkna låntagarens leveranstid 

Priser

Alla priser på maxgodis.se anges i Svenska kronor, också i utcheckningen. Kommer du ifrån Norge ser du priserna på hemsidan i NOK fram till utcheckningen tack vare vår valutakonverterare. Som standard anges alla priser (förutom där det specifikt sägs annat) inklusive svensk moms. Om du till exempel är inloggad som en Norsk kund anges priserna exklusive moms. För kunder utanför EU är eventuell införselmoms och tullavgift upp till mottagaren att betala.

  När du lagt en godkänd beställning så erhåller du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse. Tillsammans med din leverans får du också ett papperskvitto. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att du uppgett riktig e-postadress och meddela oss vid fel för att få en orderbekräftelse skickat på nytt.

   

  Reklamation/Ångerköp/Avbeställning

  Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas via vårt kontaktformulär inom skälig tid.

  Genom återbetalning överförs beloppet tillbaka till det begagnade betalkortet. Antal dagar från återbetalning initieras i systemet tills kunden har pengar på kontot tar mellan 3 och 5 dagar. Paketet returneras till Drammensveien 126, 0277, Oslo

  (Norsk)

  Refundering av varer skal skje innen (14 dager)

  Returfrakten betales av mottaker.

  Mottaker er ansvarlig for å kontrollere at leveransen og varer er uskadde i forbindelse med mottak av pakken. Ved eventuelle problemer med pakken eller ved manglende varer, sendes skriftlig beskjed via vårt kontaktskjema innen rimelig tid. Pengene blir refundert tilbake til det betalingskortet som ble benyttet. Antall dager fra vi refunderer i systemet til kunden har pengene på konto tar mellom 3 og 5 virkedager.

  Returadressen er:

  Drammensveien 126

  0277 Oslo

   

  Personuppgifter

  Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204). Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part, utan endast används av maxgodis.se. Din e-postadress och ditt mobilnummer används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning. Vi förbehåller oss också rätten att i vissa fall göra reklamutskick om du inte angett att du inte vill ha dessa. Vill du göra ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret ber vi dig kontakta vår kundtjänst (Se information under Kontakta oss).

   

  Garanti & anvisningar

  Maxgodis.se kan ej ta ansvar för eventuell överkänslighet mot en eller flera ingredienser i en produkt. Om du är osäker på vad produkten innehåller, kontakta vår kundtjänst innan beställning eller kolla produktens innehållsförteckning.

   

  Konsuments (privatperson) ångerrätt vid distansavtal

  Vi följer Konsumentverkets rekommendationer för e-handel. Konsument har på sin sida lag om konsumentskydd vid distansavtal m.m. Den närmare anger, i vissa fall rätt att frånträda ett köp genom att lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av denna. Läs mer om din ångerrätt här.

   

  Tvist

  Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

   

  Övrigt

  Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. De uppgifter som lämnas härigenom utgör inte någon utfästelse om användbarhet, lämplighet, garanti m.m. annat än där det är direkt angivet. maxgidis.se förbehåller sig rätten till ändring av samtlig information utan föregående avisering.

   

  Undrar du på innehållsförteckning i våran produkter?

  Har du frågor rörande innehållet i våra produkter är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon:

  Från Sverige: 0737-66 46 81

  Från Norge: 0046 737 66 46 81

  Kundtjänsten är öppen vardagar mellan 9,00 – 16,00.

  Du kan också maila dina frågor till: info@maxgodis.se

  FAQ

  • Hur kan jag handla hos er för totalt 399 och ändå slippa att betala moms?

   Det stämmer att gränsen är 350.

   Totalsumman kan dock bli högre när vi lägger till den norska frakten.

   Den norska viktbaserade frakten ingår ej i beräkningen av frigränsen på 350.

    

   Vi har en automatisk spärr i vår nätbutik så att norska kunder inte kan handla över denna frigräns.

   Det är en garanti för att du som kund skall slippa oväntade överraskningar.

    

   Det är enbart priset på varorna och EU-frakt i Sverige som är underlag för frigränsen på 350.

  • Hur lång leveranstid har ni?

   Till Sverige tar det vanligtvis 2-3 arbetsdagar.

   Till Norge tar det cirka 5-7 arbetsdagar, beroende på hur högt upp i landet du bor.

  • Hur kan jag få besked om när ni har kampanjer?

   Vi rekommenderar att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet används för att ge dig besked om våra bästa kampanjer och priser. Dina uppgifter kommer ej att ges ut till tredje part. Du kan också välja att följa oss på Facebook.
  • Kan jag annullera min beställning efter genomförd betalning?

   Nej det går inte. Så fort du har beställt behandlas din order för att du skall kunna motta dina produkter så fort som möjligt.
  • Hur kommer jag i kontakt med Maxgodis.se?

   Du kan kontakta vår kundservice här.
  • Vilka betalningsmetoder kan jag använda mig av?

   Vi accepterar Paypal, VISA, Mastercard.

  • Jag är ifrån Norge, skall jag betala MVA?

   Nej! På alla individuella beställningar på upp till 350 NOK (inkluderat frakt) betalar du verken tull eller moms. Önskar du att handla tull och momsfritt för mer än 350 kr behöver du avsluta och betala din första order på max 350 kr (inklusive EU-frakt, 320 kr exklusive EU-frakt) och öppna en ny. Det finns ingen gräns på hur många beställningar du kan göra.
  • Vad kostar frakt?

   Fraktkostnader till Norge

   Bring-frakten beräknas efter hur mycket dina varor väger. Din totala fraktkostnad blir:

   00,00-10 kg - 79 KR (ink EU frakt 10 KR)

   10,01-20 kg - 79 KR (ink EU frakt 10 KR)

   20,01-27 kg - 79 KR (ink EU frakt 10 KR)

   27,01-30 kg - 79 KR (ink EU frakt 10 KR)

   OBS: Vi levererar inte beställningar över 35 kg.

    

   Eksempel 

   Varekjøp: 320.- med vikt 10 kg

   Varekjøp:             320,-

   Frakt til grensen: 10,- (EU frakt)

   Subtotal:              330,-

   Frakt i Norge:       69,-

   Total:                    399,- 

   Total frakt:            10 KR + 69 KR = 79 KR

    

    

   Fraktkostnader till Sverige

   Fraktkostnader inom Sverige är endast baserad på försändelsens vikt och beräknas efter tabell:

   • 0-3 kg        45 KR
   • 3-5 kg        48 KR
   • 5-10 kg      53 KR
   • 10-15 kg    79 KR
   • 15-20 kg    89 KR
   • 20-25 kg  134 KR
   • 25-30 kg  144 KR
   • 30-35 kg  158 KR
   • 35-50 kg  195 KR

    Läs mer om frakt här

   • Levererar ni till mitt land?

    Just nu kan vi erbjuda frakt till:

    Sverige
    Norge (Inte Svalbard)

   • Hur vet jag om min beställning är på väg?

    Så fort vårt lager har plockat ihop dina varor och dem är på väg får du en försändelsekvittering på mail.

    1: du får mail når ordren er registrert

    2: Du får mail når ordren er pakket med sporingsnummer

    3: Du får mail når ordren er klar til henting på utleveringssted

    4: Du får også SMS med hente referanse. I denne SMSen kan du også flytte på ordren din om ønskelig

   • Kan jag ändra min beställning?

    När din order är bekräftad kan du inte ändra den. Din beställnings sänds omedelbart till vårt lager där den behandlas för att du skall kunna motta dina produkter så fort som möjligt.

   PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

   Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du alltid reda på våra bästa erbjudande först. Registrera din e-post adress nu.

   Hoppsan!

   Gränsen för tull och momsfri handel är på 350 KR inklusive EU-frakt på 10 KR.

   Hoppsan

   Denna produkt har en maxantall per beställning